Vormgever, mom en 'n beetje boerin

Hi! Ik ben Hillery, vormgever, mom en ’n beetje boerin. Niet op het platteland, maar aan het strand. Inmiddels 5 jaar ondernemer. In de afgelopen jaren heb ik geleerd waar ik voor sta, waar ik vreugde uithaal en waar niet. Ik verlang ernaar om dit te delen met andere ondernemers, zodat je vol passie kunt gaan doen waarvoor je geroepen bent. Doordat ik mijn visie duidelijk heb gemaakt, ben ik echt vanuit rust en vertrouwen gaan ondernemen en dat voelt zo fijn! Ik wil jou door mijn werk verlichten, zodat jij ook die vrede kan gaan ervaren.

Over black sheep design

Geïnspireerd door de schoonheid, werking en Schepper van de natuur

Naast mijn passie voor mooie ontwerpen, kleuren en ideeën wil ik je graag meenemen in mijn zoektocht naar de werking van geneeskrachtige planten en kruiden. Gods apotheek noem ik het zelf. Telkens ben ik weer verbaasd over wat de natuur te bieden heeft. Het inspireert mij voor het werk dat ik mag maken. Ik deel dit met alle liefde op mijn social media.

Geneeskrachtige planten en kruiden

Op zoek naar een inspirerende ruimte?

Sinds januari 2023 is mijn tweede kindje Studio Nõnõ geboren! Een inspirerende ruimte in Noordwijk (op de grens van Katwijk) speciaal voor vrouwelijke ondernemers. We proberen hiermee een vertrouwelijke sfeer te creëren waar ruimte ontstaat voor verbinding en samenwerking. Je kunt er een werkplek huren, eenmalig of voor een vast aantal dagen per maand. Ook is de studio te gebruiken voor workshops, lezingen en brainstormsessies. 

STUDIO NÕNÕ NOORDWIJK

meer informatie

• (Online) kennismakingsgesprek
• Kleurenpalet en typografie
• 5 functionele Showit pagina's
• Landingspage
• Coming soon pagina
• Basis SEO
• Responsive website
• 2 correctierondes
• Persoonlijke uitlegvideo hoe je de 
  website gemakkelijk zelf kunt
  beheren en updaten

Bloei Website pakket

Een website is het online thuis van jouw onderneming. Het is belangrijk dat het laat zien wie jij bent en dat het vormgegeven is in een mooie, functionele layout. Met dit pakket gaan wij samen jouw verhaal online visueel maken. 

Aan het eind van dit traject ontvang je een handgemaakte website die alle huisstijl elementen samenbrengt in een artistiek en stategisch design. Inclusief persoonlijke uitlegvideo's om er zelf mee aan de slag te gaan.

Investering €1950
Projectduur 8 weken

meer informatie

Deze power ondernemers gingen jou voor!

Ik wil dit ook
gesprek inplannen

Plan jouw online kennismakingsgesprek

Ik wil jou helpen bij het visueel maken van jouw verhaal en roeping