Samen jouw onderneming in het licht zetten?

Black Sheep Design is een grafisch ontwerp studio die ondernemers helpt bij het visueel maken van hun verhaal en roeping. Samen jouw onderneming in het licht zetten? Of vragen over mijn diensten?

Laten we een kennismakingsgesprek inplannen door het onderstaande formulier in te vullen of neem contact op via de knop hieronder.

Vanaf 31 mei tot 30 september 2024 ben ik afwezig i.v.m. zwangerschapsverlof.

KVK 70511306, Katwijk aan Zee

Laten we samenwerken

neem contact op

Rosanne van der plas - Greenflor

"Een geweldige samenwerking met Hillery! Ze is super creatief, behulpzaam en heeft het vermogen om goed mee te denken. Dankzij haar inzichten hebben wij al geweldige eindresultaten mogen bereiken zowel privé als zakelijk. Ze is een getalenteerde en professionele designer met een ondernemend hart."

"Heel blij met onze nieuwe website. Mijn moeder en ik snappen niks van computers dus het was voor Hillery vast ook een hele kluif om met ons te werken, maar het resultaat mag er zijn. Dankjewel!"

Merel Hofstee - splendid skincare

Laura zwanenburg fotografie

“Wat een feestje om met jou te werken lieve Hillery. Toen ik voor het eerst bij jou kwam was mijn moodboard nogal chaotisch (en dat is heel zacht uitgedrukt). Binnen no time had jij daar een samenhangend verhaal van gemaakt en was de uitkomst nog veel mooier dan ik had durven hopen. Heerlijk hoe creatief je bent en meteen door pakt, structuur aanbrengt en goed communiceert. Mega bedankt voor de fijne samenwerking en ik kom zeker bij je terug!”

“Buiten dat Hillery een hele lieve meid is, is ze ook een superfijn mens om mee samen te werken. Ze heeft hele leuke creatieve ideeën en maakt er uiteindelijk een ontwerp van waar ik mega blij mee ben. Ik ga zeker vaker gebruik maken van haar diensten.”

Manon de jong - Orthomoleculair diëtist & hormoonspecialist

Lieve woorden...

alle reviews lezen

Deze power ondernemers gingen jou voor!

Ik wil dit ook

Ik wil jou helpen bij het visueel maken van jouw verhaal en roeping