Klaar om te investeren in één van mijn pakketten?

Mijn passie ligt in het begrijpen en visueel maken van jouw verhaal en roeping. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een unieke huisstijl, het creëren van een gebruiksvriendelijke website of het vormgeven van andere visuele elementen, mijn doel is om jouw boodschap op een creatieve en unieke manier over te brengen. Maar hoe verloopt zo'n samenwerking?

mijn werkwijze

volgende stap
stap 1

Begin contact op te nemen door een (online) kennismakingsgesprek in te plannen of mij direct te mailen. Voordat we elkaar spreken, stuur ik je alvast wat meer informatie over mijn aanbod. Ook vraag ik je om een vragenformulier in te vullen, zodat we ons gesprek goed voorbereid in gaan. Ik beantwoord jouw vragen (en jij die van mij) en stuur je vervolgens een voorstel op maat en offerte toe.

Stap 1: Meet and greet

volgende stap
stap 2

Na ons gesprek ben ik op de hoogte van alle ins and outs van jouw bedrijf: je waarden, je visie en natuurlijk de wensen voor de werkzaamheden die je bij mij afneemt.

Na jouw akkoord is het tijd om aan de slag te gaan met de concept ontwerpen! Zodra dit helder is, gaan we door naar de volgende stap, waar verdere wensen worden besproken.

Stap 2: Concept fase

volgende stap
stap 3

Nadat we de concepten samen hebben doorgenomen, wordt het definitieve ontwerp gekozen en uitgewerkt. Als het ontwerp dat ik je stuur je hart doet overslaan, stuur ik je de definitieve bestanden en gaan we de afrondende fase in.

Je ontvangt alle bestandsformaten overzichtelijk in een map zodat jijzelf, maar ook een derde partij er mee aan de slag kan. Yep, ik maak het makkelijk voor je.

Stap 3: Van concept naar ontwerp

terug naar stap 1
stap 4

Als het project af is en de wereld in gaat, is het tijd om het te vieren! Ik vind dat elke mijlpaal gevierd moet worden en dit is een grote!

Dus neem een moment voor jezelf, laat die kurk knallen, ga naar je favoriete bakkerij voor taart, koop een bos bloemen. Wat jou ook opvrolijkt, doe dat. Dit is iets om trots op te zijn, dus vier de beloning van het investeren in jezelf en jouw bedrijf.

Stap 4: Launch and celebrate

gesprek inplannen

Plan jouw online kennismakingsgesprek!

pakket bekijken
pakket bekijken
pakket bekijken

Jij bent klaar om te investeren in jouw bedrijf. Met dit combi pakket gaan wij samen jouw verhaal offline en online visueel maken. 

Groei en Bloei pakket

Een website is het online thuis van jouw onderneming. Met dit pakket gaan wij samen jouw verhaal online visueel maken.

Bloei Website pakket

Alles voor een frisse start! Met dit pakket gaan we samen stap voor stap jouw verhaal visueel maken.

Groei Brand pakket

Samen jouw onderneming in het licht zetten?

pakketten en diensten

Deze power ondernemers gingen jou voor!

Ik wil dit ook

Ik wil jou helpen bij het visueel maken van jouw verhaal en roeping