Vormgever, mom en 'n beetje boerin

Ik ben Hillery, vormgever, mom en ’n beetje boerin. Niet op het platteland, maar aan het strand. Inmiddels 6 jaar ondernemer. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat er soms wat grond omgespit moet worden, waardoor je uiteindelijk nog groter kunt groeien en mooier kunt bloeien. Ik verlang ernaar om dit te delen met andere ondernemers, zodat je vol passie kunt gaan doen waarvoor je geroepen bent. Doordat de uitstraling van mijn onderneming aansluit met mijn visie, ben ik weer vanuit vreugde gaan ondernemen. Ik wil jou helpen en verlichten, zodat jij dit ook kunt ervaren.

Over black sheep design

Rosanne van der plas - Greenflor

"Een geweldige samenwerking met Hillery! Ze is super creatief, behulpzaam en heeft het vermogen om goed mee te denken. Dankzij haar inzichten hebben wij al geweldige eindresultaten mogen bereiken zowel privé als zakelijk. Ze is een getalenteerde en professionele designer met een ondernemend hart."

"Heel blij met onze nieuwe website. Mijn moeder en ik snappen niks van computers dus het was voor Hillery vast ook een hele kluif om met ons te werken, maar het resultaat mag er zijn. Dankjewel!"

Merel Hofstee - splendid skincare

Laura zwanenburg fotografie

“Wat een feestje om met jou te werken lieve Hillery. Toen ik voor het eerst bij jou kwam was mijn moodboard nogal chaotisch (en dat is heel zacht uitgedrukt). Binnen no time had jij daar een samenhangend verhaal van gemaakt en was de uitkomst nog veel mooier dan ik had durven hopen. Heerlijk hoe creatief je bent en meteen door pakt, structuur aanbrengt en goed communiceert. Mega bedankt voor de fijne samenwerking en ik kom zeker bij je terug!”

“Buiten dat Hillery een hele lieve meid is, is ze ook een superfijn mens om mee samen te werken. Ze heeft hele leuke creatieve ideeën en maakt er uiteindelijk een ontwerp van waar ik mega blij mee ben. Ik ga zeker vaker gebruik maken van haar diensten.”

Manon de jong - Orthomoleculair diëtist & hormoonspecialist

Lieve woorden...

alle reviews lezen

Deze power ondernemers gingen jou voor!

Ik wil dit ook
gesprek inplannen

Plan jouw online kennismakingsgesprek!

Ik wil jou helpen bij het visueel maken van jouw verhaal en roeping